lørdag den 15. februar 2014

Sidst da Mrs. Billings tøserne mødtes...

I slutningen af januar var det atter tid for Mrs. Billings tøserne at mødes i butikken. Med Helene sat ud af spillet, var Elisabeth nødt til at styre løjerne på egen hånd. Det kan hun nu sagtens ... og ingen er jo bedre end hende til at give god råd og vejledning ang. "den gamle dame" end Elisabeth selv, da hun jo ikke bare syr butikkens model, men også et eksemplar til sig selv.

Allerførst et billede af hvordan hun ser ud efter pakke nr. 7

Sindsyg flot synes jeg!!!

og et nærbillede af kanten

og et billede af "ekstra arbejdet"
Disse 3 billeder er naturligvis taget af husfotografen

Men, jeg synes da ikke I skal snydes for et par stemningsbilleder fra denne januar-aften. Elisabeth havde mange kasketter på den aften ... og huskede også at fotografere ... godt gået Elisabeth. 
Elisabeth skrev i en mail til mig: "som du ser er stemningen helt i top – Else fortæller hun har bestilt rejse i april … - hun glæder sig helt vildt – Tove meget koncentreret – Connie får parret lidt hexagoner – Else’s syæskeorden – Inger’s bitte, bitte små sting og Birgit dybt koncentreret om hjørnedelen – alle gav udtryk for begejstring over ”den gamle dame”’s udvikling.

Alt i alt en superhyggelig aften – glemte bare at tage billede af den superdejlige kage Inger havde medbragt – men hvor smagte den dog dejlig…"

Jeg glæder mig til næste tøser ... og håber at være på benene igen.

1 kommentar:

  1. Tak for "roserne" Helene ;-) håber også du er på benene til næste gang. Knus Elisabeth

    SvarSlet