mandag den 30. september 2013

Nyt fra Elisabeth

Elisabeth har bedt mig lægge disse billeder ind på bloggen og skriver:

"Dette er så det sidste af pakke 5 bort 12 på Modellen –den hurtige synål har været fremme, så Mrs. Billings kunne blive fotograferet til i dag
 
– og hov – jeg trænger da vist til at få ryddet grundigt op i stofferne, sådan plejer der da ikke at se ud i kassen, måske nok lidt på grund af Helene og jeg har haft noget spændende ”gulvarbejde” i forbindelse med Mrs. Billings, som involverede lidt mere syarbejde på Modellen ;o) ;o) – Mrs. Billings bliver bare smukkere og smukkere for hver omgang hun får på, så nu glæder jeg mig til at fortsætte med pakke 6 og igen svælge mig i nye stoffer."


I går aftes mødtes et lidt amputeret Mrs. B hold i butikken, da vi var ramt af sygdom mm og i løbet af de næste par dage vil pakkerne også gå ud til abonnenterne ... og så skal jeg nok lave et indlæg omkring pakke nr. 5 og dens indhold.

3 kommentarer:

 1. Tja det skrider fremad selvom det syntes uendeligt. Jeg glæder mig til pakke 5. Er næsten færdig med pakke 4.
  Anette Askholm

  SvarSlet
 2. Jeg synes pakke 4 er lidt af en ørkenvandring..... Men nu er jeg snart halvvejs!!
  KH Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også at pakke nr. 4 er den mest omfattende af dem alle ... bortset fra den sidste, men fordi jeg har valgt at I skal sy den undervejs, bliver det nok ikke så slemt.
   Måske en ørkenvandring ... men sikke en flot ørken ;-)

   Slet