torsdag den 5. september 2013

Mrs. B pakke 4

Det gik pludselig op for mig nu, hvor der ikke er lang tid til pakke 5, at jeg da aldrig havde fået lagt billeder ind af pakke 4. Sommerferie-hjerne må være min undskyldning for dette.

Pakke nr. 4 er måske en af de "sejeste" overhovedet i projektet; en 8" bred kant bestående af romber og trekanter. Oven i dette fik abonnenterne også lige lidt ekstra-arbejde idet de skulle ri flere af de søde små 5/8" hexagoner og begynde at sy nogle af dem sammen til "pyramider" til den yderste kant.

 
Når kanten er syet på ser Mrs. B nu sådan ud:
Hun er nu så stor at Albert må rulle sin baggrund ud på gulvet og kravle op på sin platform under loftet for at fotografere hende i sit studie.
 
Jeg synes bare at hun bliver utrolig smuk. Det er helt utroligt at vi bliver ved med at tilsætte 12-14 nye stoffer i hver omgang og man kan stort set ikke set det. Det er bare så gennem-harmonisk at se på.
 
Måske var det lige præcis denne omgang, der har fået et par af mine abonnenter til at smide håndklædet i ringen og hoppe fra abonnementet?
 
Det ærgrer mig naturligvis ... ikke mindst fordi jeg har måtte sige nej til abonnenter, der gerne ville have haft en plads. Jeg kan ikke bare sælge disse abonnementer videre, da jeg ikke har mere stof til de første 4 pakker (for så havde jeg jo sagt ja til flere).
 
Jeg var noget overrasket over at der var så mange, der gerne ville abonnere på Mrs. Billings, for hun er jo noget af en omfattende dame; en tidsrøver og et projekt, der indeholder MANGE SMÅ dele. Jeg er måske mindre overrasket over at nogen hopper fra ... men ikke desto mindre ærgerlig over det og kan - af hensyn til butiksejere som mig - kun opfordre til at man tænker sig om, før man binder an med et BOM projekt af denne art.

3 kommentarer:

 1. Ja pakke 4 er MEGET omfattende - jeg bliver meget langt fra færdig inden den næste pakke kommer. Men springe fra? Nej da! Det bliver sådan et flot tæppe - måske ikke færdigt samtidig med alle andre men engang bliver det!
  Og husk - Det skal jo også quiltes! Det kommer også til at tage tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke godt at jeg lader 2 måneder gå imellem pakkerne! ;-)
   Der er jo ingen, der siger at man SKAL nå at sy de enkelte pakker før den næste kommer, men når man kører noget som BOM er der jo også grænser for hvor længe man kan trække den. Normalt kører jeg én BOM men Mrs. B går jo et godt stykke ind i 2014.
   Quiltning kommer ganske rigtig til at tage tid - med mindre man lader være med at quilte den. Originalen er "kun" en coverlet og ikke quiltet.

   Slet
 2. Jeg er en af dem, der spurgte om jeg kunne springe fra. Jeg gjorde det ikke uden mange overvejelser, og den dårlige samvittighed rør da også nu igen på sig, men nogle gange bliver man altså nødt til at erkende, at man har gabt over for meget. Jeg forsøgte selv at finde en, der måske ville overtage mit projekt, og spurgte også Helene om, hun kendte en, der kunne være interesseret. Så hvis der er en af jer, der følger med på bloggen her, der er interesseret i at overtage min Mrs. Billings, så sig endelig til.

  SvarSlet