tirsdag den 8. april 2014

Mrs. Billings 8. og sidste pakke

Den sidste mandag i marts var det tid for at mødes for sidste gang på Mrs. Billingsholdet i butikken. Det er helt utroligt, men nu er vi altså nået til pk. nr. 8 og dermed sidste Mrs. Billings BOM pakke. Der er højest sandsynligt flere af jer, der langt fra er klar til sidste omgang … men det er jo mindre betydeligt … med mindre selvfølgelig at I har meldt jer til butikkens næste BOM ”Robin’s Nest”, som starter op i slutningen af april ;-)

Her kommer først et par studiebilleder af den smukke quilt. "Nu må den ikke blive større", sagde fotografen, "for så kan den ikke være på min baggrundsrulle". Heldigt nok at vi er færdige nu så ;-)


De mange hexagoner, som har været "ekstra" arbejde henover de mange måneder 

er nu blevet til en smuk smuk kant

alle "pyramider" er forskellige

Det var en flok spændte damer, der var samlet i butikken den mandag for at modtage deres sidste BOM pakke og se "Den gamle dame" færdig. Selvom vi jo alle har set fotos af både den originale den smukke kopi Karen Styles har lavet, så er det jo alligevel noget andet at se "rigtigt" (med både øjne og hænder).

Der gik nærmest et gys igennem dem, da vi holdt Mrs. Billings op

Hun blev beundret

og fotograferet

og klappet...

og beundret igen... 

og Helene afslørede at abonnenterne muligvis ikke var helt færdige med at sy hexagoner ;-)

Og vi bundrede alle Elisabeths fine fine syning - og det faktum at hun jo ikke bare syr én men hele to Mrs. Billings, butikkens og sin egen ... hvilket jo er noget af en præstation!

Som sædvanlig er der et godt tilbud på vat, bagside og lukkekant, når man syr én af butikkens BOMs ... og desuden lovede Helene også et bonus projekt til alle resterne. Desværre er hun ikke nået så langt med det grundet sit uheld og efterfølgende sygemelding, men nu lysner det forude og forhåbentlig er hun snart ved at være på benene igen ... så mere om det en anden dag!

6 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow I wish I could have been there! It would have been wonderful to see all of your quilts up close and personal! Maybe I will be able to visit some time and meet you all.

   Slet
 2. Hvor bliver hun flot - jeg er stadig ved drageborten - men det går hurtigt fremad. Jeg glæder mig til at sy yderkanten...
  Og DEJLIGT at se på billederne at du er tilbage på benene igen Helene!!

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun sige en ting og der er at hun er meget smuk virkeligheden , jeg fik den glæde at se hende i mandags , hun er flot

  SvarSlet
 4. Superflot! Glæder mig til at få hende støvet lidt af og komme igang igen, hun har ligget lidt stille her :-) Jeg er vild med kanten! Og ja, DEJLIGT at se du havde overskud til at være med denne syaften Helene. Knus Tove

  SvarSlet
 5. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  SvarSlet