torsdag den 27. marts 2014

Kreativitet, ihærdighed og udholdenhed ... lønner sig

Jeg har efterlyst flere blogindlæg og billeder fra Mrs. Billings-syerskerne og har derfor fået 2 mails.

Den ene kom fra Susanne, der nu har fået kæmpet sig igennem den seje pakke 4 og har fået fået lavet en del af pakke 5 også.

Susanne kunne ikke lide hjørnet i bort 4, så hun har været kreativ og har lavet sit eget hjørne med hexagoner.


Fra Birgit er der også kommet et par billeder og hun skriver: "Jeg har syet flittigt på min mrs. Billings, inden havearbejdet igen trækker én udendørs.
Jeg er nu færdig med pakke syv. Karen foreslog i syvejledningen at sy dragebort ( nr.13) og bort nr.14 sammen, inden begge borter skulle syes på tæppet. Jeg valgte at følge hendes råd, og kunne undervejs se, at det var en meget god idé, da man slipper for at sidde med det store tæppe mere end en gang. 
Det går også støt fremad med " ekstraarbejdet". Det var / er en klog disposition at få os igang tidligt med de små hexagoner. 
Jeg vedlægger et par billeder, som jeg vil bede dig lægge ind på bloggen. Det er dog kun halvdelen af tæppet, der ses på det ene billede."


Tusind tak Susanne og Birgit. Skønt at se og høre om jeres fremskridt med denne skønne quilt - der i allefald snart for butikken (og Elisabeths vedkommende) nærmer sig sin afslutning i det vi snart kan præsentere 8. og sidste pakke af BOM'en, efter at BOM-holdet har mødtes for sidste gang (ifht. Mrs. B) på mandag den 31. marts.

Send gerne flere billeder fra syværelserne rundt omkring så vi kan se, hvordan det går med JERES Mrs. Billings :-)

2 kommentarer:

  1. Det var da herligt at se en egen fortolkning i hjørneblokken på Susannes tæppe.
    Iiih, hvor er I alle flittige med tæppet.

    SvarSlet
  2. Hvor er de flotte Susanne og Birgit - Hilsen Elisabeth

    SvarSlet