søndag den 2. juni 2013

Mrs. Billings pk. 3

I mandags mødtes Mrs. B-holdet atter engang og nu er også alle fakturas sendt ud til abonnenterne ... og snart vil alle pakker være landet i jeres postkasser.

Endnu engang får I en rigtig lækker stofpakke - hvis jeg selv skal sige det ;-)
Og som sædvanlig har Elisabeth gjort et flot stykke arbejde på butikkens model.

Her er det I skal sy til omgang nr. 3

 
De hexagonblomster som I allerede har syet, skal applikeres ned på små 4" blokke og der skal syes stolper imellem af samme brune stripede stof som I afsluttede omgang nr. 2 med
 
Derudover skal I sy 4 hjørneblokke; små 6-pointed stjerne af de småbitte 5/8" diamanter med hexagoner imellem stjernebenene. Brug samme stof/farve som I brugte til diamanterne i midterblokken. Det vil give en god sammenhæng. Bemærk at Elisabeth har fuzzy-cutted det blå stof her.
 
 
 
Dette er jo en (næsten alt for) nem omgang, så Elisabeth og jeg blev enig om at vi ville give jer lidt mere syarbejde, da I nok skal få jeres sag for i nogle af de kommende pakker ;-)
 
 
Allerede i pk. 2 bad vi jer om at ri/lime nogle sæt á 9 og 2 hexagoner i samme stof. Det skal I gøre igen i denne pakke og I kan godt sy de 9 sammen i "v-facon" som vist på billede. Der skal være et godt udvalg af de farver og stoffer I har modtaget hidtil og en god blanding af stoffer der er fuzzy-cutted og stoffer, der ikke er.
 
Og når I er færdig med omgang nr. 3 så skulle jeres Mrs. B gerne se nogenlunde således ud
 

Næste BOM-syafen er 17. juni (her er ingen pakke) og næste BOM pakke er klar i slutningen af juli!
I august er der ingen BOM pk og ingen syaften!
 
God fornøjelse med syarbejdet, Helene

1 kommentar:

  1. Oooooo Helene, what a good idea... starting the girls on the final border! I wish I had thought of that. Your girls are all doing wonderful stitching. Karen

    SvarSlet